sobota 4. března 2017

Výstava Pavla Čecha...

... probíhala docela dlouhou dobu na Špilberku...
... vypravili jsme se tam s Čmeláčkem před několika týdny... i když si nejsem jistá, zdali je Čmelda v té správné fázi na to, aby dokázal ocenit nebo si vůbec užít takovou výstavu, byť by byla nachystaná tak skvěle a interaktivně i pro malé děti jako právě tato výstava pana Čecha... :)
... veškeré info o výstavě naleznete zde... :)
... další info o výstavě je k nalezení zde...

... Čmeláček si do sytosti vyhrál s dřevěnými hranoly, které symbolizovaly domy... stavěl náměstí a domů si chtěl odnést krásně vyřezaný kostel... :) Ten se mu líbil moc... jiné úkoly pro něj byly ještě náročné, ale své oblíbené obrázky poznal hned...

... uvnitř výstavy jsme nefotili, máme fotky jen z cesty na Špilberk











4 komentáře:

  1. Tak to závidím :-) My jsme se na ni bohužel nedostali, ačkoli jsem moc chtěla. Brno máme dost z ruky. A vždy, když byl i čas tam na otočku zajet, tak to bojkotovaly různé nemoci a neduhy případně jiné povinnosti. Tak moc jsem si chtěla vzít ten svůj štos Čechových knížek a nechat si je podepsat. Třeba jindy :-) Věřím, že jste si to užili :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pan Čech tam byl tuším jen některá víkendová odpoledne. Výstava byla opravdu moc krásná, interaktivní a daly se zakoupit i suvenýry. Čmelda také zbožňuje těch pár knížek, co máme... O mráčkovi musíme prohlížet a číst každý večer... už mi říká předem, co bude dál... :D My jsme si k návštěvě vybrali všední den (ale máme to "za bukem") a byli tam společně s dětmi z několika školek. Bylo to prima...

      Vymazat
  2. Výstava musela být báječná. Obrazy Pavla Čecha zbožňuji. Pár jich je k vidění v kavárně nad knihkupectvím na náměstí v Havlíčkově Brodě. Když se tam koná na podzim veletrh, tak do kavárny vždycky zajdeme a já se kochám... při kávě a Krtkově dortu :o)
    Krásné dny a buďte zdraví
    Katka ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výstava byla skvělá, ovšem s malým capartíkem jsem se jí nemohla věnovat až tolik, kolik bych chtěla... nicméně jsem ráda i za tuto kulturu, kterou můžeme společně navštívit... Náš Čmelda zbožňuje od Pavla Čecha O Mráčkovi... každý večer před spaním si ji čteme... přestože knížek od pana Čecha máme více, tato musí všude s námi... :)
      Pěknou neděli přeji,
      Peťka :)

      Vymazat

Děkuji za návštěvu mého blogu a za váš čas... :)
Pěkný den,
Peťka :)